Thursday, June 16, 2016

Fuhh fuuhhh - meniup sawang kat blog..

Salam Ramadhan..

Again I have not been updating my TTC blog due to busy-ness and also I haven't continue my TTC treatment eversince the last ICSI failure.

I only continue my efforts on TTC with some supplements and Essential Oils.

Ni login pon sebab nak tiup sawang ni. Masih ada ke yang follow?

I've celebrated my 36th birthday last Sunday.

Yes 36, 7 years of marriage with no child.

Rasa apa? Sedih? Pilu?
Tipu lah kalau tak sedih.
But I is REDHA.
Bukan Pasrah.

How?
Coz I've tried every possible way dalam usaha nak dapat anak ni.. tp rezeki tu Allah belum nak bagi lagi.
Allah bukakan pintu rezeki lain utk aku.
So accept it.

Yang penting, I am happy with my life right now.
A good husband.
A good family.
A good family in laws.
A good friends.
So what more do I want?

Anyways, I still have 2 Frozen Embrios which I can't decide when to do the FET.
Kalau rasa nak buat next cycle, I would just do it.
Dats me.

1 of my TTC friend received a very good news earlier on. Twinny!
Felt so excited about her and her pregnancy.


So that's about it. Jumpa lagi ntah bila.


SELAMAT HARI RAYA!

6 comments:

  1. MZ, masih follow ni :-) Happy belated bday. Smg Allah panjangkan umur, murahkan rezeki dan kabulkan segala hajat... amin....

    ReplyDelete
  2. Hye mrs zam. Welcome back.. Awalnye wish raya hehe

    ReplyDelete
  3. Hi! Sy ada menjual kuih bangkit cheese. Sedap dan hancur di mulut. Hanya Rm 20 sahaja (50pcs sebalang). Contact : 017 6967167 :) COD melaka. tq dear!

    ReplyDelete
  4. kita sebaya..ni pun dah taun ke9 kawin..huhu...tp kira untung lg sbb awk msh ada 2 frozen embrio....sy lps fail 2xivf n sekali fet ritu,frozen embrio pn dh xde...nk mula blk x tahu bila...apapun wish u luck..moga dpt kembar lps ni...aamiiinnnnn

    ReplyDelete
  5. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Tabung