Monday, November 3, 2014

Famous TTCians in Jekarda.

Jeng, jeng, jeng..

Those who have followed me in IG or FB mungkin dah tau la sapa yg Iols maksudkan ni..
Tak sangka dpt lak jumpa dia kat Jakarta ni.
Bukan setakat jumpa, malah we have dinner and ngupi bersama2.


Sapa?


























Scroll lagi...
























Tadda!!
Hero idaman Malaya uols!

Gile ramai yg makan ati bila Iols post pic dia ni..
Well, I think semua tau kot, dia mmg dah TTC for more than 5 years.
The wife is here with him as well.
Wife dia tu Iols memang kenal sebelum dia kawin dgn Hero Malaya ni.
Masa dia masih lagi isteri X vocalists Handy Black.

So the wife told me that they have failed 4 IVFs.
And now the adopted 2 little girls.


Yang photobombed kat belakang tu wartawan tersohor Utusan Malaysia which happens to be my very good friend here in Jekarda last time.


Ekceli, DH yg minat dia lebih dr Iols.
Iols tetap dgn Aaron Aziz lah!
Petang ni DH dtg and most likely mlm ni akan melepak dgn Hero Malaya lagi since the hotels they are staying is actually opposite my apartment here.



So uols kat sini ada yang makan ati tak?


Sowwy!


5 comments:

  1. Erk!sikit la..hahaha..posing jgn tak posing..couple yg tabah!ttcian kan memang tabah.huhu

    ReplyDelete
  2. Amboiii..geng dengan artis niii. Untunglahhh..haha.

    ReplyDelete
  3. wah...gambar ngan retisss.... hehehe... x sangka dorang dah 4x ivf... smg Allah ganjarkan mereka dgn sesuatu yg lebih baik...amin...

    ReplyDelete
  4. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

Tabung