Thursday, September 11, 2014

CD 3 - Cycle gagal lagi.

Walaupon dah sehabis relax dgn bercuti sana-sini but takde rezeki lagi utk kami bulan ini.
Sad?
Nah.

Redha.

Belum sampai waktunya lagi utk Allah bg rezeki itu kepada kami.
Tp Alhamdulillah.. Allah masih lagi bagi kami rezeki lain di bulan ini.

My Maxshoppe Delicacies cookies utk raya mostly dah abis terjual at selected kedai Mesra Petronas.
Despite all the complaints and maki hamun sbb payung belum abis lagi.
Masih ada customer yg membeli our raya cookies.

Syukur.

Sebut pesal payung Petronas, memang Iols malas nak komen apa2.
Kalau defend lebey kang ada jgk mulut2 yg berbunyik.
Even for ourself pon tak dpt nak bg sanak saudara, adik beradik the payung walaupon berbagai tohmahan dilemparkan kat dealer ckp kami sorok payung lah..

Hebat kuasa payung Petronas ni.

This week akan ke Raub for cousin's wedding.
Eh jalan lagi?

After that, berakhirlah sudah misi jalan2 kami.
I gotta concetrate on my next project.
Yg dah dekat 2 bulan jgk tertangguh.

Nak g jumpa Dr Adilah this month pon dia bercuti haji.
Bersabar je la next cycle.
Dah 5 tahun lebih ley sabar kan, inikan pulak 1 bulan je..

Mungkin ada hikmah dia, who knows.



4 comments:

  1. MZ, u dealer ke? i baru plan nk jumpa doc next monday...just to chk up my condition... tengok kat appointment card, setahun x jumpa doc. huhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. InshaAllah ada hikmahnya..semoga urusan sis dipermudahkan..Amin..

    ReplyDelete
  3. Kita ttc kan penyabar..Hehe..Good luck darling!

    ReplyDelete
  4. UPT tester murah(rm1.00) dan OPK tester murah(rm1.20/pc), boleh pm atau layari blog saya kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
    (cara penggunaan pun diberi sekali), produk sy ini menguji adakah anda hamil-(upt) dan mengetahui masa subur anda dalam usaha mendapat zuriat(opk) secara amnya, boleh sms or wassup kt 0148004302

    ReplyDelete

Tabung