Wednesday, April 17, 2013

Supplement Part 1.

Meh I recall balik apa supplement yang I and Sang Suami dah pernah consumed sebelum ni.
The cost?
Mana yang I ingat, I share.


1) Set Kehamilan Biodex - RM 500 +-

picture credit to FB and Goo.gle.

Produk ni I makan 1 set je masa lepas kahwin 3 months.

2) Folic Asid 

picture credits to Goo.gle

Yang ni sampai skang dok amik. 
Tapi tak hari-hari. Rasa nak telan, I telan.

3) Premium Beautiful - RM 2200 ++

picture credits to Goo.gle

Ni beli masa end of 2010. 
Skang ni pakai bila nak pakai baju kurung je. 

4) Herba Maharani

picture credits to Goo.gle

Dah alang-alang beli corset, beli la pil ni skali.

5) Avocado Juice / Jus Alpukat 

picture credits to Goo.gle

Yang ni mmg almost hari2 aku minum masa kat Jakarta dulu.
Sedap.
Balik KL jadi sedih sbb harga avocado sebijik RM 7!!!


Pendek kata, apa je produk yang org cakap bagus kat pasaran, I try.
All this I consumed before I had my myomectomy surgery

Ok pasnih I will update on the supplement yang currently I consumed.





No comments:

Post a Comment

Tabung